M E N U
      BOOKMARK SITE     
   H o m e

G r a d    K l j u č
   Ključ danas
   Historija grada
   Geografski položaj
   Infrastruktura
   Stanovništvo
   Ključke razglednice

Z a b a v a
   Ključ Caffe
   C   h   a   t
   F o r u m

G a l e r i j a
   Foto album Ključa
   Stari grad
   Ključ ljeta 2004
   Ključ noću
   Ključke ljepote
   Regata   2004
   Skokovi 2004
   Teferič na Sani
   Zima u Ključu
   Ključ Info Team 2004

Radio  Ključ
   Naš radio
   Programska šema
   Cjenovnik reklama
   Tehnička podrška

R a z n o
   Vaša pisma
   Poznati Ključani
   Ključki adresar
   Ključani u svijetu
   Linkovi
   Važniji telefoni
   Imenik organizacija
   Poslovni imenik
   Knjiga gostiju

     
   A  r  h  i  v  a

     
   Ključ Info Team

Naši saradnici
   Filips Web Design
   Free BiH
   Ključ Home Page
   MSŠ Omer FILIPOVIĆ
Ključ Info Team

Sulejman FILIPOVIĆ - CUNI 
Eldar ŠEHIĆ - ŠANER
Alija KIŠEVIĆ - ČIKO  
Vernes MUSLIMOVIĆ - VESONOVEMBAR - DECEMBAR    2 0 1 0


Umjetnici rade na oslikavanju džamije u Biljanima

          Temelji "Jedinstvenog kompleksa mezaristana Biljani '92 – '95'' udareni su 1998. godine kao simbol na stradanje mještana Biljana početkom agresije na BiH. Do danas, ovaj komleks je gotovo završen i čine ga šehidsko mezarje sa 256 stradalih (zvanični podatak, najmlađa Amila Džaferagić 3 –mjesečna beba), turbe – spomen soba sa ispisanim imenima svih ubijenih mještana i džamijom koja može da posluži kao islamski centar u pogledu prostorija i sadržaja koji će se moći realizovati.
         - Od značajnijih radova preostali su još samo bojanje vanjske izolacione fasade, uređenje suterena i prilaza a kompleks bi trebao biti završen i zvanično otvoren 10. jula 2011. godine na godišnjicu stradanja lokalnog stanovništva – kazao je imam džemata Biljani Dursum ef. Dervišević.
          Velid Hodžić, Mehmed Džananović, Elvis Hajdarević i Ismar Haro su akademski slikari, netom svršeni umjetnici Akademije likovnih umjetnosti sarajevskog univerziteta, koji su angažovani na oslikavanju džamije. Njihov rad počinje od prije pet – šest godina pri upisu na Likovnu akademiju. Bavljenje kaligrafijom započeto je ispisivanjem minijatura i jedno vrijeme na papiru do sazrijavnja i prenošenja minijaturnoga na krupnije zidne površine. Do sada su radili na još dvije džamije, staru džamiju u Vrbanjuši u Sarajevu i džamiju u Vrbacima općina Kotor Varoš. Ovo je do sada njihov najveći projekat, kako količinski sa najvećom površinom, tako i kad se tiče šarolikosti ornamentike i kaligrafije.

          Džamija u Biljanima izgrađena je u stilu osmanske arhitekture kao i većina džamija u BiH. Džamija se sastoji od niza višenamjenskih prostorija, dvije munare i molitvenog prostora u kojem su mihrab, mimber i ćurs kopija onih iz Begove džamije. U molitvenom prostoru radi se na oslikavanje kaligrafije i ornamentike, također motivima izgradnje iz vremena osmanlijskog perioda. Već više od dva mjeseca angažovana su četiri likovna umjetnika na poslovima ispisivanja kaligrafije i ornametnike u ovoj džamiji.
        - Pri započinjanju posla postavimo sebi neke zakonitosti, kreativnost, orginalnost i kvalitet i nema nikad kopiranja postojećih objekata kod nas i u inozemstvu. Prvo se temeljito pripremimo, kreiramo orginalnu ornamentiku i kaligrafgrafiju i odabir boja. Specifičnost enterijera kojeg trenutno radimo je u tome da je korišten cvijetni, poznati Hatajo ornament u velikoj količini, što baš i nije specifičnost na prostoru balkana kad je u pitanju oslikavanje džamija. Džamija koja je najviše obilovala Hatajo ornamentom i u kojoj su bili izraženi cvijetni elementi je Aladža džamija u Foči koja je porušena u toku agresije.
        Što se tiče kaligrafije, isto je data u velikoj količini, proteže se na nekoliko nivoa od vrha kupole prema dolje. Na centralnoj krunskoj kupoli ispisana je Fatiha u sulusu stilu koji se najčešće koristi u osmanskim džamijama i koja je po tome prepoznatljiva. Pri dnu kupole, biće ispisana sura Burudž, po dva ajeta Kursije, i na unutrašnjem ulazu džamije biće ispisani imanski šarti. Uz cvjetnu ornamentiku se pojavljuje i Rumi ornamentika koja je više stilizovani geometijski cvijet za razliku od Hataja koja predstavlja realističan prikaz cvijeta. Jedna i druga ornamentika data je u velikoj količini i sa kaligrafijom daju jedan pravi enterijerski vrt. Slika se transparento u mikrosloju, što daje jednu prozračnost i kupole i molitvenog prostora, znači boja nije začepljena i time se dobiva par stvari na trajnosti i ljepoti i u globalu na lakoći objekta enterijera a to je ono što upravo džamija traži lakoću objekta
- kazao nam je Velid Hodžić jedan od akademskih slikara.*******


Highslide JS
KLIKNI NA SLIKU
Poštovani!
Inače sam iz Prijedora. Pišem dosta o prošlosti svoga grada, u kojem ne živim od 1993. Naišao sam na ovu reportažu (iz Večernjeg lista) o nogometnom klubu iz Ključa. Istu Vam i šaljem, možda će Vam biti zanimljiva, kao dio prošlosti Vašeg grada.

Srdačan pozdrav iz Rijeke!

Dario Hamzić iur.
           V I J E S T I                                               Ključ, 17. 12. 2010.Na put u Evropu bez vize

          Stupanjem na snagu bezviznog režima, građani BiH od 15. decembra nesmetano mogu putovati u zemlje Evropske unije i Šengena. Na naš upit, u redakciju Radio Ključa javili su nam se i prvi putnici koji su iskoristili ovu pogodnost i odmah 15. decembra otputovali u posjetu rodbini.

          Među putnicima prvi su nam se javili Mirzet Zukanović koji je otputovao u Sloveniju posjetiti rodbinu, te Amela Muherina koja je sa zagrebačkog aerodroma otputovala u Njemačku posjetiti momka Denisa Dedića.
         Pored njih i mnogi drugi ovih dana posjećuju porodice u inostranstvu. Kako sazanjemo, uz bezbjedna putovanja nije bilo ni najmanjih komplikacija na carinama pri prelasku graničnih pojaseva.

Marljivi učenici na izradi prijekata

          Učenici Osnovne škole Ključ članovi sekcije CIVITAS i ove godine veoma marljivo rade na svojim projektima. Teme koje su učenici ove godine odabrali su: IZGRADNJA KUTKA ZA DJECU SA POSEBNIM POTREBAMA, te IZGRADNJA PROSTORIJE ZA DEŽURNOG UČENIKA.

          Učenici žele što prije riješiti ove probleme i na taj način doprinijeti još boljoj integraciji učenika sa posebnim potrebama u redovna odjeljenja, te izgradnjom prostorije za dežurnog pojačati sigurnost učenika u našoj školi. Ovim marljivim učenicima uveliko u radu pomaže direktor škole gospodin Salko Karajlić, te nastavnik Asmir Vučkić.

*******


Veliki uspjeh mladog i talentovanog fudbalera

          Za našeg reprezentativca Muhameda Hamu Subašića priređen je topao doček u restoranu Sehara. Veliki uspjeh mladog i talentovanog fudbalera proslavljen je u društvu prijatelja.
          Hamo je protekle sedmice u najdražem dresu postigao svoj prvijenac u prijateljskom ogledu sa Poljacima. Ova prijateljska utakmica igrana je u Turskoj a završena je neriješenim rezultatom 2 : 2. Zahvaljujući dobrim igrama koje pruža za sarajevski Olimpic, Hamo u zadnje vrijeme redovno dobija pozive za A tim Bosne i Hercegovine od strane selektora Sušića.


Informacije:  Radio Ključ

 

Uhapšen
Gojko Pilić
osumnjičen
za
ratni zločin


          Prema nalogu Kantonalnog tužilaštva Unsko-sanskog kantona , u Ključu je uhapšen Gojko Pilić, koji živi u Futogu u Srbiji. Pilić je za vrijeme rata, u oktobru 1992. godine, u Ključu nasilno upao u stan Juse Hadžića i prisilno ga odveo napolje, te ispucao u njega dva metka i usmrtio ga.
          - Pilić je bio obučen u vojnu SMB uniformu s kapuljačom na glavi i naoružan automatskim naoružanjem. Usmrtio je Hadžića samo zato što je bio Bošnjak, što je naglasio prilikom nasilnog ulaska u stan - , kazao je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Bihaću Jasmin Mešić, prenosi RSE.
          Osumnjičenom je odredjen jednomjesečni pritvor.

Informacije:  USKportal

 
 

1. Decembar - Dan borbe protiv AIDS-a

          U svijetu se 1.12. obilježava kao Dan protiv AIDS-a. U sklopu tog događaje Crveni križ Općine Ključ je u saradnji sa MSŠ Ključ - preciznije sekcijama ove škole : Prva pomoć i SRZ (Seksualno i reproduktivno zdravlje) organizovao niz aktivnosti : djeljenje propagandnog materijala učenicima po razredima i građanima sa štanda postavljenom na spomen obilježju.
         Tim Doma zdravlja Ključ : liječnica i med. sestra su održale predavanje o AIDS-u za učenike srednje škole .
          Među članovima sekcija najviše su se isticale. Mušanović Sana ,Mušanović Silvana i Draganović Alma

Prilog: prof. Enisa Čahut - Kurbegović 

  

Marko Adamović negira 14 tačaka optužnice


          Svjedočeći u svoju korist, optuženi Marko Adamović danas je u Sudu BiH negirao svih 14 tačaka optužnice, te rekao da nije bio komadant Komande odbrane grada Ključa, kao ni član Kriznog štaba, javio je BIRN-Justice Report. Adamović je kazao da je bio zamjenik komadanta za informi- sanje i vjerska pitanja Ključkog bataljona, te da je 1. juna 1992. godine prisustvovao raspravi o formiranju Komande odbrane grada u Skupštinio opštine Ključ.
          -Bila je varijanta da budem komadant ja ili Branko Ribić. Kroz raspravu je ostalo nerješeno pitanje ko će biti u Komandi odbrane grada. Narednog dana je došla informacija da se odustaje od formiranja Komande odbrane grada, te je donesena odluka o formiranju 17. lake pješadijske brigade“, rekao je drugooptuženi Adamović.

 

          Prema optužnici, Adamović, nekadašnji komadant odbrane grada Ključa i zamjenik komandanta Ključkog bataljona Teritorijalne odbrane (TO), i Boško Lukić, komadant Štaba TO, se terete za organizovanje i izvođenje širokog i sistematičnog napada na području Ključa, nezakonita hapšenja, zlostavljanje i ubistva bošnjačkog i hrvatskog stanovništva od kraja maja do sredine augusta 1992. godine.
          Adamović je kazao da je krajem 1993. ili početkom 1994. godine potpisao pristupnicu da postane član Srpske demokratske stranke (SDS), te da je pristupnicu u kojoj piše da je SDS-u pristupio početkom 1992. godine vidio tek nakon što je uhapšen 2008. godine. Optuženi je kazao kako nije bio član Kriznog štaba općine Ključ.
          Adamović je rekao da bataljon kojem je pripadao nije učestvovao u artiljerijskom napadu na naselja Pudin han i Velagići u kojima je život izgubilo najmanje 12 civila, te da mu nije poznato da je najmanje 1.161 civil iz Ključa odveden u logor na Manjači, gdje je veći broj zarobljenika podlegao od udaraca. Prema njegovim riječima, Ključki bataljon je 30. juna 1992. godine „zaposjeo“ naselja Velagići, Krasulje i Ramići, gdje je bila i smještena komanda. Prema optužnici, muškarci Bošnjaci iz sela Velagići su 1. juna 1992. godine pozvani na policijski punkt, da bi iste večeri najmanje 78 civila bilo strijeljano.
          - Poznato mi je za ta ubistva u selu Velagići. Pripadnici bataljona u kojem sam bio nisu počinili ta ubistva. (...) Bataljon u tom rejonu je časno i pošteno obavljao zadatke. Tvrdim da od bataljona niko nije stradao“, rekao je Adamović.
          Nastavak suđenja zakazan je za 1. decembar kada je planirano unakrsno ispitivanje Adamovića.

(Vijesti.ba/Fena)  
 


25. novembar je dan kad Bosna i Hercegovina slavi svoj rođendan - značajan historijski datum koji svjedoči o višestoljetnom identitetu bosanskohercegovačke državnosti, te s tim upućujem iskrene čestititke svim Bosancima i Hercegovcima, koji ovu zemlju doživljavaju kao svoju domovinu, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u dijaspori

BiH PRIJE SVEGA

Vijećnica SBiH u OV Ključ:  
Enisa Čahut - Kurbegović, prof.  

  

 
ZAHVALNICA
RODITELJA DJECE SA POTREBNIM POTREBAMA


 


      Udruženje ''Ključka dijaspora CH'' uplatilo je 5. novembra školskoj djeci sa posebnim potrebama sendviće u Osnovnoj školi Ključ do kraja 2011. godine. Isto tako, uplatili su lijekove za jedno dijete a ostala sredstva data su za sendviće kao i rad udruženja ''I mi se budimo''. Inicijator ove akcije je bio Dervišević Sead potpredsjednik Udruženja Ključke dijaspore Švicarske i ostali članovi udruženja.
      Udruženje ''I mi se budimo'' iz Ključa, ovim putem, iskreno se zahvaljuje na ovoj velikodušnoj pomoći koja nam mnogo znači.

Ujedno Vam čestitamo predstojeće praznike
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

 

********


Humanitarni koncert i bajramska čestitka


      30.oktobra 2010 u švicarskom mjestu Lausen je održan humanitarni koncert za djecu iz Udruženja roditelja, djece i mladih "I MI SE BUDIMO". 1590 SFR i 240 Eura je razultat ovog koncerta. Pomoć je direktno uručena djeci, članovima Udruženja: do kraja 2011 djeca imaju svaki radni dan uplaćen sendvič u školi,za 340 KM kupljenu su lijekovi i novčana pomoć je uručena direktno u Udruženje...
      " KD" se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način doprijenijeli organizaciji ovog koncerta. Hvala i našim vrijednim, konobarima, kuharima... U ime djece i roditelja iz udruženja, kao i u naše ime hvala svakom pojedincu koji je tu noć svojim prisustvom uveličao koncert i svojim novčanim doprinosom uveličao našu pomoć Udruženju.
      Posebno hvala našim medijskim sponzorima.
      Hvala i svima onima koji nisu mogli doći ali su svojom uplatom na naš žiro-racun ipak podržali ovu veliku akciju (Na žiro-racunu do sada uplaćeno više od 8000 Franaka). Hvala i onima koji će se tek pridružiti i dati svoj doprinos da i djeca i roditelji iz Udruženja osjete čari Bajrama koji je pred vratima. Humanitarna organizaciji "KD" vam želi ugodne bajramske praznike uz dovu Allahu ,dz.š, da vam da nafaku i široko srce da tom nafakom obradujete i druge kako ste to pokazali u ovoj akciji.
      Sve ono što život čini sretnim i lijepim, neka Allah dz.s. podari vama i vasim najmilijima: zdravlje, nafaku, skromnost, ljubav i sabur. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

Odbor "KD"

 

 
 
           V I J E S T I                                               Ključ, 12. 11. 2010.Dan borbe protiv dijabetesa

          Ključki Dom zdravlja danas je u okviru obilježavanja Dana borbe protiv dijabetesa, sproveo akciju besplatnog mjerenja šećera u krvi. Ova akcija održana je na platou ispred Doma kul- ture. Pored mjerenja vrijednosti šećera u krvi kao i krvnog pritiska uposlenici Doma zdravlja dijeliće i savjete o zdravoj ishrani.
          Redovna kontrola je najbolja prevencija kao i rano otkrivanje poremećaja vrijednosti šećera u krvi koje predstavlja bitnu kariku u njenom liječenju – poručili su iz Doma zdravlja.------------

 

Konstituirajuća
sjednica
Skupštine
USK-a


          Danas u Bihaću održava se konstituirajuća sjednica Skupštine USK-a. U skladu sa Ustavom USK-a, obaveza je Skupštine da se konstituiše najkasnije deset dana od potvrde izbornih rezultata a upravo danas ističe taj rok. Na sjednici će biti ovjereni mandati poslanicima, nakon čega će položiti svečanu zakletvu, te će biti konstituisani klubovi naroda.
          Za formiranje vlasti u Unsko-sanskom kantonu, bit će potrebna koalicija tri stranke a još uvijek je nepoznanica koje će stranke činiti skupštinsku većinu. Skupština bi dakle, trebala biti konstituisana danas a ne zna se kada će biti formirana i izvršna vlast, odnosno Vlada kantona. .

 Logoraši u posjeti nekadašnjem logoru

          Udruženje logoraša "Profesor Omer Filipović" najavilo je za subotu 13. novembar posjetu nekadašnjem logoru Manjača. Kao i svake godine, bivši logoraši iz Ključa i ostalih krajeva širom BiH u povodu godišnjice raspuštanja logora Manjača upriliče posjetu tom mjestu. Samo iz Ključa kroz torture zloglasnog logora prošlo je više od 1200 osoba.
          Neki od njih nisu ni dočekali ukidanje logora a među njima je i profesor Omer Filipović koji je ubijen na Manjači i po kojem ključko udruženje logoraša danas nosi naziv. Ovaj skup organizuje Savez logoraša BiH zajedno sa lokalnim udruženjima.
          Polazak je planiran u deset sati ispred hotela u Ključu, odnosno u 9 sati iz Sanice a povratak oko 13 sati.


*******


Projekt izgradnje i obnove porodičnih kuća

          Općina Ključ će u narednom periodu implementirati dva veoma značajna projekta. Riječ je o projektima državnog ministarstva za ljudska prava i izbjeglice a koji se odnose na izgradnju i obnovu porodičnih kuća. Jedan projekat realizovaće se u okviru Akcionog plana Dekade Roma i njihovog stambenog zbrinjavanja. Ukupna vrijednost projekta iznosi 420.000 KM kojeg će financirati Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice te Švedska razvojna agencija SIDA a ovim projektom biće obuhvaćena obnova 36 kuća pripadnika romske zajednice u Ključu. Izvođač radova je firma Gratod iz Banja Luke koji je već učestvovala na nekoliko projekata na području općine a radovi na sanaciji i izgradnji kuća trebali bi početi u narednoj sedmici.

          Drugi projekt odnosi se na implementaciju projekta Zajedničkog povratka ZP09, Ministarstva za ljud- ska prava i izbjeglice koji je finan- ciran putem Fonda za povratak. Ovim projektom novi krov nad glavom dobi- će 7 bošnjačkih i šest srpskih povrat- ničkih porodica. Projekt će se reali- zovati po pricipu ’’Ključ u ruke’’ a za ovu namjenu biće uloženo 330.00 KM. Općina Ključ kao implementator ovih projekata potpisala je ugovore sa odabranim korisnicima kojima će biti obnovljeni domovi.

*******

VIJESTI IZ SPORTA

          Takmičenje u prvoj nogometnoj ligi Unsko - sanskog kantona ušlo je u samu završnicu. U devetom kolu naši prvoligaši Omladinac i Sanica igrali su međusobno a rezultat je bio 2 : 2.
         U narednom, desetom kolu Bajer 99 dočekuje ekipu Sloge, dok će Omladinac gostovati kod ekipe Bakšaiša.

Informacije:  Radio Ključ
 

 

 
 
EKOLOZI U AKCIJI

         U subotu 6.11. 2010. članovi ekološke sekcije MSŠ Ključ sa svojom profesoricom Enisom Čahut - Kurbegović su posjetili izletište Hanlovsko vrelo.
          Članovi ekološke sekcije : Džaferagić Nejra, Džafić Amila, Muslimović Samija, Jodanović Adisa, Čajić Ajla, Samir Muherina, Haris Omanović, Sead Koljić, Adin Handanović, Sulejman Muratagić, Emir Hadzić i Haris Gonilović su su upoznali karakteristike ekosistema sume u jesen .
          Mladi ekolozi su primjetili da gradjani izletnici ostavljaju otpatke iza sebe te im pručuju da smo dio prirode i da moramo čuvati svoj okoliš.

Enisa Čahut - Kurbegović 

 

 
 
           V I J E S T I                                               Ključ, 1. 11. 2010.Protiv izgradnje hidroelektrane

          U organizaciji nekoliko ekoloških udruženja, koja su organizovana u „Koaliciju za zaštitu rijeke Sane“ na izvoru ove rijeke, u subotu je održan protestni miting protiv izgradnje hidroelektrane. Na protestima je učestvovalo oko dvije stotine ljudi a bilo ih je iz svih gradova s područja sliva rijeke Sane a prisutan je bio i veliki broj medija. Prema mišljenju ekologa, izgradnja elektroenergetskog postrojenja na ovom lokalitetu nepovratno bi uništila jedan od najljepših riječnih izvora na svijetu a građenje, odnosno prosijecanje puta odvijalo se bez ikakvog zakonskog osnova i građevinskog odobrenja.
          Iz Koalicije za zaštitu rijeke Sane su ubijeđeni da će biti zaustavljeno građenje hidrocentrale a ovome u prilog ide i činjenica i da su opštine Ribnik i Mrkonjić Grad protiv izgradnje hidrocentrale na izvoru rijeke Sane.Nastavak suđenja

          Za danas 1. novembra, zakazano je ročište Vinku Kondiću, nekadašnjem načelniku Stanice javne bezbjednosti Ključ, koji se tereti za zločine u Ključu. Kondić boluje od Parkinsonove bolesti i Sud BiH je početkom oktobra ove godine prekinuo krivični postupak protiv njega i razdvojilo njegov predmet u odnosu na Marka Adamovića i Boška Lukića.
          Suđenje Adamoviću i Lukiću, koji se također terete za niz zločina na području Ključa, nastavit će se 3. novembra za kada je predviđeno unakrsno ispitivanje drugooptuženog, koji daje iskaz u svoju korist.

*******


Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

          Crveni krst / križ općine Ključ u subotu je u ključkom domu zdravlja organizovao akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Krv je darovalo oko 40 osoba, pored onih koji redovno daruju krv bilo je i onih koji su prvi put darovali ovu tečnost koja zivot znači.
          Iz crvenog križa smatraju da je akcija bila uspješno sprovedena te da će u narednim akcijama učestvovati još više darivalaca.


*******

VIJESTI IZ SPORTA


          U subotu 30. oktobra u Šekovićima je održan drugi otvoreni turnir BiH u stonom tenisu za sub kadete. Na ovom turniru učestvovala je i naša stonoteniska ekipa Sana Ključ. Odličan plasman ostvario je Jašarević Kenan koji je osvojio 5 mjesto a samo je jedna pobjeda dijelila Kenana da se domogne jedne od medalja.
         Narednog vikenda pred našim stonoteniserima su kvalilifikacije za državno prvenstvo za kadete koje će se održati u Banja Luci. Naša ekipa će nastupiti sa šestoricom kadeta od kojih se također očekuje dobri rezultati.

          Utakmica četvrtog kola za odbojkašice između Ključa
i Čapljine nije odigrana. Susret je ranije odgođen a razlog
neodigravanja utakmice je taj što je tener našeg kluba
Muhamed Ramić podnio ostavku.
         Termin ponovnog odigravanja utakmice biće naknadno utvrđen.
          Naši nogometni klubovi nisu imali uspješan vikend. Omladinac je u nekompletnom sastavu poražen na gostovanju u Kulen Vakufu od ekipe Une sa rezultatom 3 naprema 0. Bajer je u ovom kolu bio slobodan. NK Ključ poražen je na domaćem terenu od ekipe ABC Podzvizd iz Velike Kladuše. Rezultat je glasio 2 naprema 1 u korist gostiju. U zadnejm kolu ove jeseni Ključ će gostovati u Bosankoj Otoci kod ekipe Sloge. Juniori i kadeti Ključa su u okviru omladinske lige u nedjelju ugostili ekipu Laktaša. Juniori su poraženi minimalnim rezultatom od 1 naprema 0, dok su kadeti igrali neriješeno 1 – 1.

Informacije:  Radio Ključ

DA BI SE VRATITLI OPET NA ARHIVU KLIKNITE OVDJE

 

Copyright by Filips Web Design & Kljuè Info Team - 2004.         -->        All rights reserved.    Powered by freebih.com network